Kõrsikutega liitus uus solist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul Kallisaba puhkekeskuses aset leidnud Kõrsikute kontserdi avaloona kuulis ja nägi publik veidi tavapäratut kooslust, kui loo «Valss» ajal oli Jaan Pehki duetipartneriks seitsmeaastane Säde.

Puhkekeskuse tegevjuht Siim Vaher ütles, et Kallisaba pererahvale meeldib ikka külalisi aeg-ajalt üllatada ja seekord oli üllatuseks muusikaline tervitus. Noor solist Säde on Vaheri enda tütar ja isa sõnul polnud see tüdrukule esimene kord laval olla. «Ta on ikka siin-seal lauluvõistlustel osalenud ja lava ta küll ei karda. Ei tea, kellelt see päritud on,» naljatas ta.

Mõttele, et ta tütar võiks koos Jaan Pehkiga esitada laulu «Valss», tuli Vaher ühel autosõidul, mil raadiost just see lugu kõlas. «Parajalt hoogne ja pole väga keeruline laulda ka,» põhjendas ta valikut. Jaan Pehk oli Vaheri ütlust mööda kohe lahkelt nõus mõttega kaasa minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles