Pulmakorraldaja: suvel pole ühtegi puhkepäeva

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Poolteist aastat tagasi oma Südamemaja-nimelise pulmaagentuuri pealinnast Paidesse kolinud Tiia Tambergil pole tööd vähemaks jäänud, ükski noorpaar pole kauguse tõttu pealinnast koostööd pooleli jätnud, pigem korraldab naine aina enam pulmi Järvamaa mõisates.

Võib arvata, et suvel on pulmakorraldajatel kiired ajad. Kuidas läheb teil, Tiia Tamberg, kes te poolteist aastat tagasi kolisite oma pulmaagentuuri Tallinnast Paidesse?

Kui ma Paidesse kolisin, olid mitmed mu koostööpartnerid minestuse äärel, kuid ise nägin selles pigem plusse. Ainuüksi asukoht on suureks eeliseks, sest korraldan pulmi üle Eesti. Hoian näiteks transpordile kuluva aja arvelt kokku. Mul on siin piisavalt ruumi ka töötoaks ja inimeste vastuvõtuks. Ükski noorpaar pole keeldunud Tallinnast saja kilomeetri kaugusele Paidesse sõitma ja on seda vaba päeva võtnud hoopis kui kingitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles