Järvalasi oodatakse verd loovutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus kutsub inimesi Paide kultuurikeskuse juurde doonoritelkidesse verd loovutama järgmisel nädalal 20. ja 21. juulil kell 12–18 ning 22. juulil kella 11–17.

«Regionaalhaigla doonoritelkide tuur on pärast Haapsalut, Rakveret, Keilat ja Tallinna jõudmas Eestimaa südamesse Paidesse, kuhu ootame kõiki suure südamega inimesi head tegema,» ütles regionaalhaigla verekeskuse arendusjuht ning doonoritelkide ellukutsuja Ülo Lomp. «Meil on väga hea meel kutsuda kõiki endast ja teistest hoolivaid inimesi verd loovutama meie rõõmsavärvilistesse kollastesse telkidesse, kus on alati mõnus meeleolu, tehakse toredaid loosimisi ning vereloovutajaid ja lapsi lõbustab pelikan Dona. Kõik terved ja abivalmis Paide ning kogu Järvamaa inimesed on väga oodatud!»

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskuse, Tartu ülikooli kliinikumi verekeskuse ja Pärnu haigla veretalituse doonoritelkides loovutas eelmise aasta suvel verd ligi kolm tuhat doonorit, kokku annetati 1300 liitrit verd. Doonorite perre lisandus 590 esmast vereandjat. Eelmisel aastal loovutas Paides verd 282 inimest, kellest esmaseid doonoreid oli 46, koguti ligi 130 liitrit verd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles