Arvo Pärdi fotokonkurss ootab osalejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Helilooja Arvo Pärdi 80. sünnipäeva auks pühendatud fotokonkursile on viimane päev pilte esitada 1. augustil.

Esimest korda aset leidva fotokonkursi korraldaja ja näituse koordinaator Tiiu Saarist innustas kuulama Arvo Pärdi loomingut ja laskma fantaasial lennata, et muuta see fotodeks. Pilte tegema on oodatud nii kutselised fotograafid kui ka asjaarmastajad, oluline on, et need oleks konkursil osalemise tingimustes märgitud suurustes (fotofaili pikema külje miinimumpikkus on 3500 pikslit ja pilditihedus soovitatavalt 300 dpi).

Kuna fotograafidelt on Saarist saanud teada, et postipakiga pilte saates nad kardavad tekkida võivaid kahjustusi, siis on korraldaja valmis pilte vastu võtma ka e-posti teel või muid elektroonilisi kanaleid pidi. Selleks tasub eelnevalt Saaristiga suhelda ja leppida kokku suuremahuliste piltide saatmise ajas. «Näitusele kavandame panna nii 20–25 fotot, kuid need loodame välja valida ikka väga paljude piltide seast,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles