Volletajate mõõduvõtt sai pineva finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvevolle
Suvevolle Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval toimunud Credit 24 suvevolle 6. etapil oli ilmataat volletajate vastu helde ja kinkis mõnusa sooja suveõhtu, kuhu oli kokku osalema tulnud 23 mees-ja ja 9 naisvõistlejat.

Paide võrkpalliklubi juhatuse liikme Piret Reinfeldi sõnul oli tegemist igati toreda ja põneva turniiriga, mille võitsid seekord Ilmar Mõttus (Paide), Karl Vilpuu (Paide), Rauno Tikko( Aravete) ja Ain Kanne( Karinu). Teise koha väga võistluslikus finaalis sai Madis Tamm, Heigo Tornik, Stiivo Siider ja Jüri Karus ning kolmanda koha viisid koju Rauno Uusleer, Meelis Jasson ja Allan Palmiste.

Naistest oli osavam seekord Gertrud Alatare juhitud võistkond koosseisus Elizabeth Lindjärve ja Siiri Kamsiga. Teise koha võitsid Karin Lassi, Siive Kams ja Anna-Liisa Trumsi ning kolmanda koha viisid koju Elizabeth Kattai, Stella-Victoria Siider ja Saima Kams.

Copy
Tagasi üles