Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Rullnokad staadionidel ja laamendajad terviseradadel tekitavad omavalitsustele sadu, teinekord isegi tuhandeid eurosid kahju. Sageli jäävad aga enamasti hilisõhtul või öösel tegutsevad kurikaelad tabamata.

*Poolteist aastat tagasi õnnetu kukkumise tagajärjel ajutraumaga voodiravile jäänud Argo Kütismaa (45) perekond maadleb murega, et rahapuudusel võib hädavajalik taastusravi pooleli jääda. Appi tulid sõbrad, kes algatasid rahakogumiskampaania.

*Paide linnapea Siret Pihelgas võtab arvamusleheküljel kokku linnavalitsuse esimesed 100 päeva. „Seda 2. aprilli päeva raekoja teise korruse saalis mäletan hästi, ka nii mõnegi linnavoliniku pilku, millest mõistsin, et sada kriitikavaba päeva meid ees ei oota. Ja tõesti, oleme pidevalt lakkamatu tule all olnud ja arvatavasti pole sellele lõppu näha.“

*Järvamaalt alguse saanud avatud talude päev on eeloleval pühapäeval esimest korda üleriigiline, maakonnas ootab külalisi kaheksa ning kogu Eestis 150 talu ja põllumajandusettevõtet.

*Selle aasta esimeses pooles on järvakate arv taas vähenenud. Sündimus on väiksem, suremus suurem ja rahvastik muutub aina vanemaks.

*Tänavu hoidistab poliitik ja eelmise aastal moosiga hoidisekonkursi võitnud Kaia Iva koduaias kasvavat musta leedrit, mille suurepärasest maitsest ja headusest tervisele teadis ta oma õe käest.

*Nädalavahetusel lõppes Raplamaal militaarspordivõistlus Põrgupõhja retk, kus trotsisid vihma ja jooksid ajaga võidu Järva maleva kaks võistkonda. Retk lõppes Järva maleva II võistkonna jaoks 13. ja I võistkonnale 14. kohaga.

*Reedest pühapäevani Kuressaares peetud 14. Eestimaa suvemängudel tegi teistele omavalitsustele silmad ette Türi, mis võidutses nii linnade üldarvestuses kui ka väikelinnade arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles