Spordirajatiste lõhkujad jäävad sageli tabamata

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üldjuhul tuleb lõhkujate ja rullnokkade tekitatud kahjud kanda spordirajatiste valdajatel. Kevadel Amblas staadionil rallitanud noormehed tegid vallavanema Rait Pihelga kinnitusel staadioni korda, sama tuli teha ka eelmisel aastal Väätsa staadionil (all paremal) autoga sõitnud noormeestel. Valgehobusemäel (all vasakul) aga tuhandete eurode eest kahju tekitanud inimesed on endiselt tabamata.
Üldjuhul tuleb lõhkujate ja rullnokkade tekitatud kahjud kanda spordirajatiste valdajatel. Kevadel Amblas staadionil rallitanud noormehed tegid vallavanema Rait Pihelga kinnitusel staadioni korda, sama tuli teha ka eelmisel aastal Väätsa staadionil (all paremal) autoga sõitnud noormeestel. Valgehobusemäel (all vasakul) aga tuhandete eurode eest kahju tekitanud inimesed on endiselt tabamata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rullnokad staadionidel ja laamendajad terviseradadel tekitavad omavalitsustele sadu, teinekord isegi tuhandeid eurosid kahju. Sageli jäävad aga enamasti hilisõhtul või öösel tegutsevad kurikaelad tabamata.

Juuni lõpus laamendasid seni tabamata isikud aasta parimaks tervisespordirajatiseks valitud Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse vaatetorni juures. Keskuse projektijuhi Kalju Kertsmiku ütlust mööda on Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus sunnitud vastu võtma otsuse mitte lubada alates kella 21st külastajaid vaatetorni.

Ööhämaruses lõhuti torni otsas prožektoreid, kettagolfi raja viitu ja prügikaste. Sellist lõhkumist pole Kertsmiku mäletamist mööda rajatistel ammu olnud. «Ainuüksi prožektoreid lõhkusid pätid 3000 euro ulatuses,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles