Türi võidutses suvemängudel

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finaalis oli Türi võrkpallurite vastaseks tugev Pärnu võrkpalliklubi. Põnevas mängus tõestasid Virko Vantsi (fotol vasakult), Keiro Vantsi, Alo Lengert, Karl Traagel, Jalo Villem, Indrek Ohu ja Ilmar Mõttus treener Villi Vantsi juhtimisel, et kangemad võrkpallurid tulevad siiski Järvamaalt.
Finaalis oli Türi võrkpallurite vastaseks tugev Pärnu võrkpalliklubi. Põnevas mängus tõestasid Virko Vantsi (fotol vasakult), Keiro Vantsi, Alo Lengert, Karl Traagel, Jalo Villem, Indrek Ohu ja Ilmar Mõttus treener Villi Vantsi juhtimisel, et kangemad võrkpallurid tulevad siiski Järvamaalt. Foto: Erakogu

Reedest pühapäevani Kuressaares peetud 14. Eestimaa suvemängudel tegi teistele omavalitsustele silmad ette Türi, mis võidutses nii linnade üldarvestuses kui ka väikelinnade arvestuses.

Spordiliidu Jõud korraldatavatel suvemängudel osales enam kui kolm tuhat sportlast erinevatest Eesti valdadest ja linnadest, Järvamaa spordiliidu tegevjuhi Piret Maaringu ütlust mööda oli Järvamaa sel korral väljas 160liikmelise esindusega. «Kuressaares olid kohal meie naiskorvpallurid, tõstjad, sangpommitõstjad, ratsutajad, kergejõustiklased, orienteerujad, jalgratturid, petankimängijad, mälumängurid, võrkpallurid, jahilaskjad ja tennisistid,» loetles ta ning lisas, et esindus koosnes Paide linna, Türi, Ambla, Albu, Järva-Jaani ja Imavere valla sportlastest.

Kuigi mängude avatseremoonia oli laupäeval, peeti esimene võistlus juba reedel – juhtide võistlusel esindasid Järvamaad maavanem Alo Aasma, Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Paide linnapea Siret Pihelgas ja abilinnapea Ülle Leesmaa ning Imavere vallavanem Jüri Ellram. Lõpptulemus näitas selgelt, et Järvamaa elanikel on põhjust oma sportlike juhtide üle heameelt tunda. Võistlusaladel, mille hulka kuulusid petankikuuli täpsusvise, jooks ja aerusurf, oli juhtide arvestuses parim maavanem Alo Aasma. Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann oli omavalitsusliitude naisjuhtide parim, naismeeride arvestuses sai teise koha Paide linnapea Siret Pihelgas ja neljanda abilinnapea Ülle Leesmaa. Imavere vallavanem Jüri Ellram sai kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles