Kanda võib kõike, aga nii, et see teisi ei häiri

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Mägi kannab Jule Käen-Tormi disainitud kleiti – üks mõnus linane kleit võiks olla iga naise suvises garderoobis. Linase triikimisega ei pea suurt vaeva nägema – kangas võib olla ka taotluslikult kortsutatud. Häirivatele kortsudele võib piserdada vett ja need sirgenevad.
Kristi Mägi kannab Jule Käen-Tormi disainitud kleiti – üks mõnus linane kleit võiks olla iga naise suvises garderoobis. Linase triikimisega ei pea suurt vaeva nägema – kangas võib olla ka taotluslikult kortsutatud. Häirivatele kortsudele võib piserdada vett ja need sirgenevad. Foto: Ain Liiva

Suvesoojad on toonud kaubanduskeskustesse palja ülakehaga meesterahvaid, kontoritesse napimas rõivas naisterahvaid – sest on ju suvi. Kas aga igasuguse rõivaga passib minna igale poole?

Virumaa Näituste juht ja ühtlasi etiketiõpetaja Raivo Riim viitab, et mõne aasta eest keelas Lissaboni linnavalitsus kesklinnas palja ülakehaga liikumise. «Põhja- ja Kesk-Euroopa turistid, kes olid Porto veinist nina punaseks tõmmanud ja liikusid oma paksude paljaste kõhtudega, häirisid teisi, eriti Aasiast tulnud turiste. Seega otsustas linnavalitsus keelata paljalt südalinnas liikumise ja teenindusasutustes poolpaljaste klientide teenindamise,» räägib ta. «Leian, et ka Eestis ei tuleks palja ülakehaga mehi kauplustes teenindada.»

Samas rõhutab Riim, et ta pole sugugi puritaan ja leiab, et Võsul võiks olla samuti nudistide rand nagu Pärnus ja Narva-Jõesuus – lihtsalt iga asi omas kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles