Järvamaa võrkpallurid võitsid Pärnut osavuses mängida tuulega

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eestimaa spordiliit „Jõud“ suvemängudel  finaalis kohtusid meistriliiga mängudelt tuttavad Järvamaa ja Pärnu võrkpallurid, võitsid tuulega enam koostööd teha oskavad järvamaalased.

„Võtsime esikoha ja oleme isegi üllatunud, et suutsime selleks alistada nii võimsa vastase kui seda on Pärnu. Kuid olime Pärnu võimu vastu osavamad tuulega mängides,“ sõnas Türi valda esindava võrkpalli meeskonna treener Villi Vantsi.

Peamiselt meistriliiga võistkonda kuuluvatest mängijatest koosnevas finaalmängus võtsid järvakad juhtimise enda kätte esimestest mänguminutitest peale. Esimene geim võideti tulemusega 25:18. Teiseki geimis domineeriti Vantsi sõnutsi terve mäng kindlalt, vaid lõpp läks veidi pingelisemaks. „Kordagi juhtima Pärnut ei lasknud, nad jõudsid paaril korral vaid viigina, võidu vormistasime numbritega 25:23,“ sõnas Vantsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles