Sportlased hoiavad maakonna au Saaremaal kõrgel

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvemängudel 1500 meetri jooksu võitmas Merle Vantsi (119)
Suvemängudel 1500 meetri jooksu võitmas Merle Vantsi (119) Foto: Erakogu

Eestimaa spordiliit Jõud 14. Suvemängudel osalevad järvamaalased on saavutanud mitmeid alavõite, esikümne kohti on jagunud väga paljudele.

Üleriiklikel Jõud suvemängudele minekut korraldanud Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring sõnas, et maakonda esindama tulnud on kõik teinud oma sooritusi täie tõsidusega, ühtegi ebaõnnestumist seni pole olnud. „Hästi on läinud nii kergejõustiklastel kui pallimängijatel, täna olin vaatamas, kuidas võistlevad sangpommitõstjad ja nüüd tulin jälgima ratsavõisltust, kus maakonna esindus on väljas taas üle mitme aasta,“ sõnas ta.

Esimese kümne parima hulka on lõppenud aladel end võistelnud kuulitõukes Urmo Lepamets, kes saavutas viienda koha tulemusega 14.18, kõrgushüppes tõi maakonnale kümnenda koha punktid Elina laanetu kõrguse 1.45 ületamisega. Odaviskes lõpetas tüdrukute arvestuses võistelnud Liina Volkova üheksanda kohaga tulemus 28.78, naiste seas sai neljanda tulemuse Sigrid Ruul 36.41.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles