Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Roosna-Alliku–Ahula teelõigul tehtava remondi käigus tekkis harvaesinev apsakas: uuest asfalditootmistehasest tulnud segu ei vastanud kvaliteedinõuetele ja mahapandud asfalt tuli uuesti üles võtta.

*Kaks aastat tagasi kirjutas Järva Teataja sellest, et Türi muusikakooli töötajad olid suvekuudel hädas kurega, kes inimesi pelgamata jalutas koolihoone ees, reostas trepiesist ja käitus kummaliselt. Kui mullu möödus suvi rahulikult, siis sellel aastal on koolipere suure tiivulisega jälle hädas ning tõenäoliselt sama lind on taas ümber maja tiirutamas.

*Kairi ja Aivar Jalakas olid mõlemad kuni 2013. aasta novembrini olnud korteriinimesed. Siis aga kolisid nad kaks ja pool aastat kestnud ehituse järel kodukülas Kaalepis üle tee asuva põllu peale ehitatud majja.

*Väikeses Roosna-Alliku vallas, väikeses vallamajas ja väikeses kabinetis töötab noor ning tegus abivallavanem Anni Alev, kellele naljalt päevad läbi kabinetis istuda ei meeldi. Ta on vallarahvale abiks nii nõu kui ka jõuga.

*Rubriigis „Suvitajad“ kõnelevad oma suveelamustest Raadio 2 saatejuht ja muusik Madis Aesma ja Väätsa kooli huvijuht Evelin Puntso.

*Rubriigi „Kabinet“ tarvis käisime Järva-Jaanis. Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga juhataja Tuve Kärner armastab öelda, et tema muuseumipapa kabinetis kultuurimaja keldrikorrusel on uuema aja asju vaid kaks: arvuti ja põrandakate.

*Kolmapäeval diagnoositi esimest korda sigade Aafrika katk Järvamaal ja seda Koeru vallas ühel leitud metsseal.

* Reede ennelõunal oli kultuurikeskuse parklas ootel buss – Järvamaa tütarlastekoori lauljad koos juhendajatega alustasid reisi Tallinna poole, et sealt edasi Istanbuli kaudu USAsse koorikonkursile sõita.

*Säreveres eraettevõtjana tegutsev Liia Kanne proovib igal aastal avastada hoidistamises midagi uut, tänavu oli selleks karulauk, millest tehtud pesto meeldib pererahvalegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles