Noor abivallavanem soovib äkktegutsemist

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naerusuine ja aktiivne Roosna-Alliku abivallavanem Anni Alev soovib oma kodukohas kogukonda rohkem kokku tuua ja noortele enam huvitegevust pakkuda. Tal on sihid selged: niisama ühe koha peal istudes ei saa midagi tehtud, alati tuleb käed külge lüüa.
Naerusuine ja aktiivne Roosna-Alliku abivallavanem Anni Alev soovib oma kodukohas kogukonda rohkem kokku tuua ja noortele enam huvitegevust pakkuda. Tal on sihid selged: niisama ühe koha peal istudes ei saa midagi tehtud, alati tuleb käed külge lüüa. Foto: Dmitri Kotjuh

Väikeses Roosna-Alliku vallas, väikeses vallamajas ja väikeses kabinetis töötab noor ning tegus abivallavanem Anni Alev, kellele naljalt päevad läbi kabinetis istuda ei meeldi. Ta on vallarahvale abiks nii nõu kui ka jõuga.

Anni juured on Roosna-Allikul ning vanemad ja üks vendadest oma perega elab praegugi läheduses. Ta on õppinud Tartu ülikoolis psühholoogiat ja töötanud Tartus Karlova koolis psühholoogina. Selle suuna valis neiu, et minna ema jälgedes, kes töötas tol hetkel Järva-Jaani gümnaasiumis koolipsühholoogina.

Aprillis avanes Annil võimalus läbi abivallavanema konkursi kodukohta naasta ning ta ei lasknud seda võimalust käest. «Tundsin, et siin on võimalik rohkem ära teha kui koolipsühholoogina suures koolis,» tõdes Anni. Samuti ei sobinud talle koolis päevad läbi kabinetis istumine ja ootamine, et keegi oma muredega tema poole pöörduks. «Aktiivset sekkumist psühholoogina pole võimalik koolikeskkonnas kahjuks teha,» lausus ta. Suuremate murelastega, kes südamesse jäid, suhtleb Anni siiani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles