Varastatud tööriistad jõudsid pandmajja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

Eile, 8. juulil pidasid Põhja prefektuuri politseinikud kinni 1973. aastal sündinud mehe, keda on alust kahtlustada erinevate tööriistade varguses ehitusplatsilt.

Koostöös Lääne prefektuuri kolleegidega tuvastati, et varastatud asjad on raha teenimise eesmärgil viidud Paides asuvasse pandmajja. Varguses kahtlustatav mees on ka varasemalt sarnaste kuritegude eest karistatud.

Põhja prefektuuri varavastaste kuritegude teenistuse vanem Toomas Jervson soovitab hoiduda näiliselt soodsatena tunduvatest käest-kätte tehingutest. „Sellistel puhkudel ei saa te kaubale mingit garantiid ja on oht, et ostate eseme, mis on kelleltki varastatud. Varastatud asja ostes toetate kurjategijaid ja innustate neid uuesti vargile minema. Kui siiski plaanite kasutatud asja osta, siis küsige nii müüja kui ka kauba kohta võimalikult palju infot ning võimaluse korral ka kauba ostudokumente. Kui teil on kahtlus, et müüdav on saadud ebaausal teel, teavitage sellest politseid hädaabinumbril 112. Nii saab politsei sekkuda ja vajadusel kontrollida müüja ning kauba tausta ja päritolu.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles