Suvemängud viivad Järvamaalt 160 inimest

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel Rakveres olnud Eestimaa XIII suvemängud avas lõbusate osalejate kaasasammumisel uhke rongkäik. Järvakatel peaks olema põhjust rahul olla ka võistlusjärgselt, sest väikemaakondade arvestuses võideti taas esikoht.
Nädalavahetusel Rakveres olnud Eestimaa XIII suvemängud avas lõbusate osalejate kaasasammumisel uhke rongkäik. Järvakatel peaks olema põhjust rahul olla ka võistlusjärgselt, sest väikemaakondade arvestuses võideti taas esikoht. Foto: Ain Liiva

Sel nädalavahetusel Saaremaal toimuvad 14. Eestimaa suvemängud viivad Järvamaalt võistlema 160 inimest.

Kuressaares on kohal on mere naiskorvpallurid, tõstjad, sangpommitõstjad, ratsutajad, kergejõustiklased,  orienteerujad, jalgratturid, petankimängijad, mälumängurid, võrkpallurid naised ja mehed, jahilaskjad, tennisistid.

Maakonda esindavad juhtide võistlusel maavanem Alo Aasma, Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Paide linnapea  Siret Pihelgas ja abilinnapea Ülle Leesmaa, Imavere vallavanem ja Järvamaa spordiliidu esimees Jüri Ellram.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles