Poliitikutel närvid pingul: kardetud kinnimätsimine osutus sünnipäevapeoks

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12.29 helistas Järva Teataja toimetusse Paide linnavolikogu liige Viktor Kasak. 35 sekundit kestnud kõne jooksul palus ta kiiresti tulla ajakirjanikul Paide spordihalli, kus käivat kinnimätsimine, millest võtab osa ka linnapea Siret Pihelgas. 
 

Et mõni aeg varem oli toimetusse jõudnud hommikusel volikogu erakorralisel istungil üle antud arupärimine linnapea Siret Pihelgale, kus põhiliseks teemaks oli nn soojakuküsimus, võis arvata, et sündmused on sellega seotud. Teise variandina käis ajakirjanike peast läbi ka SA Paide spordi-ja tervisekeskuse juhatuse liikme Urmas Rooba sünnipäev.

Ajakirjaniku kohale jõudes olid Rooba kabineti lahtise ukse taga hämmeldunud Pihelgas ja Rooba ning nõudliku ilmega Koigi vallavanem Geir Põder ja Paide linnavolikogu liige Viktor Kasak. Nad uurisid parasjagu, kas teise soojaku ära andmiseks on olemas sihtasutuse nõukogu otsus. Paide linnapea soovitas neil küsida seda nõukogu esimehelt Janno Viilupilt, mida Kasak telefonitsi ka tegi.

Siret Pihelgas oli Kasaku ja Põdra säärasest kohaletormamisest häiritud. "See pole enam isegi naljakas, vaid häirib inimeste igapäevast tööd," sõnas ta.

Vaata kolmest videost, mis Kasaku ja Põdra ärevusse ajas, miks Kasak ajakirjaniku kohale kutsus ja miks Siret Pihelgas tegelikult keskpäevaks spordihalli kiirustas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles