Geir Põder: soojakuralli marsruudil Paide – Sillaotsa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geir Põder
Geir Põder Foto: Dmitri Kotjuh

Reformierakonna Paide piirkonna esimees Geir Põdra arvamuslugu seoses Paide niiöelda soojakuskandaaliga.

"Mõned nädalad tagasi viis linnavolinik Kulno Klein omavoliliselt Paide linnastaadionilt soojaku MTÜ Kesk-Eesti Õppesõiduväljaku territooriumile. MTÜ Kesk-Eesti õppesõiduväljak on eraõiguslik juriidiline isik, mille juhatuse liikmeteks on Kulno Klein ja Markko Klein. Omavoliline vara teisaldamine toimus ilma igasuguste reaalsete kokkulepeteta, lepinguteta ning loomulikult ei ole kõnealuse toimingu kohta ühtegi dokumenti.

Dokumentide puudumist nendib ka Klein ise. Pärast võõra vara ebaseaduslikku teisaldamist ilmus Järva Teatajas artikkel, kus ütles ka tänane linnapea Siret Pihelgas, et ei tea asjast midagi, aga kindlasti uurib seda. Niinimetatud uurimisest on saanud pigem võõra vara teisaldamist viljeleva Kleini toetusrännak, mille käigus omavoliliselt teisaldatud vara Kleinile tagantjärgi „kätte mängitakse“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles