Kohtumisele maailmakuulsa tervendajaga on veel vabu kohti

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne tervendaja Veet Mano pühendab Eestile seitse päeva, neljapäeval on ta Türil.
Legendaarne tervendaja Veet Mano pühendab Eestile seitse päeva, neljapäeval on ta Türil. Foto: promo

Neljapäeval Türil toimuv kohtumine maailmakuulsa tervendaja Veet Manoga algab individuaalsete seanssidega ja neljatunnilisele loengule on taskukohasem tulla kambakesi.

Tervendaja Veet Mano üks maaletoojatest Seeda Randroo sõnas, et Türil alustavad nad individuaalsete seanssidega ja need on varem kokkulepitud, kuid kell 18 algavale ühisseansile on veel vabu kohti. "Eilse seisuga on tulemas inimesi 30-40 ringis, kuid kohtumiseks pakutud 80 ruutmeetri suurusesse saali mahub pea sama palju veel,” täpsustas ta.  Nii tasub kohale tulla ka niiöelda hilistel ärkajatel. "Kambakesi tulles pääseb Türil maailmakuulsa tervendaja neljatunnilisele seansile 37 euroga inimene. Üksi tulles tuleb kohtumise eest tasuda täishinnas ehk 50 eurot,” lisas Randroo.

Kohtumine Veet Manoga toimub aeroobikasaalina kasutusel olevas Türi ujula maja saalis ja kestab kell 18 kuni 22. Kohale tasub tulla pigem varem kui hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles