Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Valitsus kavatseb teha erandi ning hüvitada Türgis raskelt haigestunud ja seal kuu aega haiglas veetnud Järvamaa mehe kümnetesse tuhandetesse eurodesse ulatuvad ravikulud.

*Pühapäeva varahommikul said päästjad väljakutse Türi valda Änari külla, kus põlema oli läinud elumaja. Renoveerimisjärgus eramust sai paari tunniga täielik ahervare.

*Arvamusleheküljel Mihhail Feštšini (Paide linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimees) ja Viktor Kasaku (Paide linnavolikogu IRLi fraktsiooni aseesimees) arvamuslugu „Kits kärneriks ehk miks umbusaldame Kulno Kleini“

*Suvine vastuvõtt Järvamaa kutsehariduskeskusesse on kestnud ligi kuu. Tänaseks on esitatud pea sada avaldust.  Populaarsemateks erialadeks on pottsepp ning põllumajandusvaldkonnaga seotud erialad.

*Sel poolaastal on politseinikud Järvamaal erinevate rikkumiste eest trahvinud 15 ratturit, teiste seas ka nelja kiivriga sõitmise kohustust eiranud noort. Kui eesmärk poleks ennetus, võiks trahve välja kirjutada ka kümneid kordi rohkem.

*Laupäeval peeti Kihlis krossirajal külgvankrite ja quadracerite Eesti ja Balti meistrivõistluste etappi. Tegu oli eriti maskuliinsete võistlusklassidega. Seda üllatavam oli asjaolu, et meeste kõrval võtsid mõõtu ka naised, quadide hobiklassis lõid kaasa näiteks üks kaunitar Leedust ja teine Lätist.

*Paides oli laupäeval kreisilinnapäev, kus päeva jooksul leidsid erinevates töötubades, täikal ja kodukohvikutes tegevust nii väikesed kui ka suured.

*Aina laialdasemat toetust ja abi pakkuvast töötukassast leiab vajaliku nii koondatu kui ka omal soovil töökohta vahetav. Tööga väljateenitud hüvitise toel võib tööd otsida terve aasta, kuni pool töötasust kompenseerib töötukassa ka noori tööle võtvale ettevõtjale. Mida enam suudetakse töötuks jäämist võtta kui ühe elufaasi lõppu, seda ladusamalt sujub uue võimaluse leidmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles