Tuli võttis perelt kodumaja

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loetud tundidega muutis punane kukk Türi vallas Änari külas ühe elumaja ahervaremeiks. Heade inimestega püüab perekond Ehamäe taas jalule tõusta. Kindel on, et kodukanti nad ei jäta, seda kasvõi loomade pärast.
Loetud tundidega muutis punane kukk Türi vallas Änari külas ühe elumaja ahervaremeiks. Heade inimestega püüab perekond Ehamäe taas jalule tõusta. Kindel on, et kodukanti nad ei jäta, seda kasvõi loomade pärast. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Pühapäeva varahommikul said päästjad väljakutse Türi valda Änari külla, kus põlema oli läinud elumaja. Renoveerimisjärgus eramust sai paari tunniga täielik ahervare.

Majaperemees Jaanus Ehamäe ütles, et koerad ajasid esmalt üles tema ema, kes äratas ülejäänud pereliikmed. See võis olla  kella poole viie paiku hommikul. Omade jõududega kustutamisest polnud enam abi, päästjad said väljakutse pool tundi hiljem.

Leegid polnud avastamishetkel veel väga suured, kuid päästjate kohale jõudes oli kahjutuli laienenud ning hommikuks viimaste kustutustööde ajaks oli maja peaaegu täielikult hävinud. Sisse põles kogu perekonna maine vara, sealhulgas garaažis kolm haruldast autot ning mootorrattad-rollerid. Maja polnud kindlustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles