Krossivõistlused tõid Kihli Baltimaade kaunid piigad

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlanna Monta Dišlere-Kirilko (vasakul) tõestas, et ka naisterahvas saab quadraceri taltsutamisega hakkama. Tehniliste viperuste ja võõra raja kiuste tuli ta hobiklassis kuuendaks.
Lätlanna Monta Dišlere-Kirilko (vasakul) tõestas, et ka naisterahvas saab quadraceri taltsutamisega hakkama. Tehniliste viperuste ja võõra raja kiuste tuli ta hobiklassis kuuendaks. Foto: Kuido Saarpuu

Laupäeval peeti Kihlis krossirajal külgvankrite ja quadracerite Eesti ja Balti meistrivõistluste etappi.

Tegu oli eriti maskuliinsete võistlusklassidega. Seda üllatavam oli asjaolu, et meeste kõrval võtsid mõõtu ka naised, quadide hobiklassis lõid kaasa näiteks üks kaunitar Leedust ja teine Lätist.

Lätlanna Monta Dišlere-Kirilko oli üks neist, kes pärast väsitavat sõitu lausa jooksujalu kogu võistlusriietusega Kihli karjääri jahutust otsima läks. Veidi aega ligunenud, leidis ta aega vestelda maakonnalehega. Isa ja vendade eeskujul motospordi juurde jõudnud naine tunnistas, et quadisõit on väga raske. «Mul pole sedavõrd suuri lihaseid kui meestel,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles