Muusikakooli õpilased koolitavad end ka suvel

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: www.viennastraussorchestra.com

Kakskümmend Türi muusikakooli õpilast osalevad tänavu suvel erinevates suvelaagrites ja -koolides, et mängutaset hoida ja oskusi arendada ning uusi kogemusi saada.

6. juulist kuni 10. juulini toimub Elva muusikakooli klarnetiõpetaja Tiit Veigeli eestvedamisel klarnetimängijate suvekool „Klarnetisuvi Elva 2015“, kus osaleb ka Türi muusikakooli Ants Oidekivi klarnetiklassi õpilane Samuel Beekmann. Suvekooli klarnetiõpetajateks on Toomas Vavilov, Vello Sakkos, Vahur Vurm, Tõnu Kalm, Heimo Hodanjonok ja Madis Kari, oboemängijaid juhendab Nils Rõõmussaar ja fagotimängijaid Peeter Sarapuu. Kontsertmeistrid on Nata-Ly Sakkos ja Kairi Vavilov.

12. juulist kuni 17. juulini toimub Põltsamaa muusikakooli eestvedamisel XXII Noorte puhkpillimängijate suvekool, kus osalevad õp. Viia Ivaski flöödiklassi õpilased Kryslin Rass ja Helina Viigand ning Ants Oidekivi klarnetiklassi õpilane Mia-Maria Männi. Suvekooli dirigendid on Riivo Jõgi ja Urmas Mägi ning õpetajad Maria Mänd (flööt), Teele Vihmann (flööt), Vello Sakkos (klarnet), Ursula Chillaud (saksofon), Viljar Lang (trompet), Kaido Otsing (metsasarv), Tanel Juksaar (tromboon, bariton, eufoonium, tuuba) ja Madis Katkosilt (löökpillid). Neljapäeval, 16. juulil kell 19 annavad Põltsamaa Niguliste kirikus kontserdi suvekooli solistid ja ansamblid ning reedel, 17. juulil kell 16 toimub Põltsamaa kultuurikeskuses lõppkontsert, kus esinevad suvekooli ansamblid ja puhkpilliorkester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles