Trikipark sõidab Järva-Jaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lauluväljakul algas järgmisel nädalal startiva tänavakultuurifestivali BASH tarbeks rajatava ekstreemspordipargi ehitus.
Viljandi lauluväljakul algas järgmisel nädalal startiva tänavakultuurifestivali BASH tarbeks rajatava ekstreemspordipargi ehitus. Foto: Elisabeth Kungla

Viljandis kestva tänavakultuurifestivali «Bash» tarbeks lauluväljakule loodud uhke trikipark sõidab juba uue nädala algul Järva-Jaani, kus see kunagisse kutsekooli üles seatakse.

12 000 eurot maksvat trikiparki oli võimalik «Bashi» jaoks Viljandisse paigaldada vaid seetõttu, et Järvamaa Järva-Jaani vald oli valmis selle endale ostma. Praegu kogub mittetulundusühing Järva-Jaani Elamuskeskus Hooandjas raha, et puidust ja vineerist atraktsioonide eest maksta.

Järva-Jaani vallavanem Arto Saar kinnitas, et park ostetakse kindlasti ära, sest pool selle hinnast on juba makstud. Hooandjas loodetakse kokku saada 2500 eurot ning eilseks oli 14 inimest andnud selle heaks 515 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles