Priit Värk: savisaarelik juhtimiskultuur on filigraanselt Paides üle võetud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Värk
Priit Värk Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Endise linnapea Priit Värgi sõnul näitas tänane volikogu istung, kus volikogu aseesimees Janno Lehemets ei suvatsenud isegi vastata opositsiooni umbusaldusele ja kriitikale, et savisaarelik juhtimiskultuur on filigraanselt Paides üle võetud.

„Volikogu meenutab tahes-tahtmata Tallinna linnavolikogu, kus on võetud samuti kasutusele erinevaid meetmeid opositsiooni vaigistamiseks sh umbusalduste sisuline ignoreerimine. Tänane koalitsioon koosneb üheteistkümnest kuulekast sõdurist, kes täidavad pimesi käsku ja ei julge oma arvamust avaldada“ kritiseeris Värk.

Värk lisas, et see on järjekordne märk sotside juhtimiskultuuritusest ning tuletas meelde, et „oma mehele“ tehti koht SA Paide Halduses, „oma mees“ vedas nn soojaku minema ning täna astuti samm veel madalamale kui vaikides tõsteti kätt ja sisuliselt ignoreeriti opositsiooni kriitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles