Surnud naabrist andis märku lehk

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Ühest Türi sotsiaalmaja korterist tulnud hingemattev lehk andis maja elanikele märku, et nende naabriga ei pruugi kõik korras olla.

Türi valla sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement jäi juhtunu suhtes napisõnaliseks, kuid kinnitas, et kolmapäeva pärastlõunal tõesti sotsiaalmaja korteriboksist laip leiti ning vallal tuleb korraldada surnu matmine. «Tegemist oli üksi elava kroonilise alkohoolikuga, kelle süda ei pidanud järjekordsele tsüklile vastu,» märkis ta.

Millal inimene suri, ei osanud Kruusement öelda ega soovinud ka oletada. «Sooja ilmaga kinniste akendega toas läheb laip ju ruttu hapuks,» selgitas ta maja täitnud lehka.

Kruusement kinnitas, et võimalikust laibast andsid vallale teada maja elanikud.

Kruusement sõnas, et tegu pole esimese ega ilmselt mitte ka viimase sedalaadi juhtumiga sotsiaalmajas. «Seal elavad inimesed, kes on elule käega löönud ja keda vald püüab aidata niipalju, kui nad end aidata lasevad. Enamasti nad ju ei lase,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles