Kinnisvaraarendaja näeb Kirnas logistikakeskust

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ja Türi vahel Kirna külas on müügil tükike heinamaad, kuhu asukoha poolest sobiks näiteks rasketehnika müügikeskus. Ülemisel pildil on OÜ Aarens Projekt poolt valmistatud eskiislahendus.
Paide ja Türi vahel Kirna külas on müügil tükike heinamaad, kuhu asukoha poolest sobiks näiteks rasketehnika müügikeskus. Ülemisel pildil on OÜ Aarens Projekt poolt valmistatud eskiislahendus. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui buumiajal plaaniti Kirnasse jõeäärsele heinamaale eramaju ja ridaelamubokse, siis nüüd on seal tükike maad, millele müüja loodab leida veoautode müügikeskuse ehitamise mõtetega ostja.

Krundi omanik Kaupo ei osanud öelda, kas plaan õnnestub, kuid suhteliselt soodne hind

(15 000 eurot) peaks selleks looma teatud eeldused. «Analoogsete maatükkide eest küsitakse Järvamaal ka kordades kõrgemat hinda, näiteks Paides ringtee kõrval 500 000 eurot. See on ebareaalne, et sellise hinna eest sinna mõni ettevõte tuleks,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles