Keskraamatukogu pürgib rohkem pildile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal sai Järvamaa keskraamatukogu uueks direktoriks Jane Kiristaja, kes töötas samas vanemraamatukoguhoidjana. Asutuse eelmine direktor Malle Kull siirdus pärast 47 aastat tööd pensionile.

Praegu puhkusel viibiv Jane Kiristaja sõnas, et keerab direktori kabineti ukse lukust lahti 5. augustil ning esimene suurem katsumus on 14. ja 15. augustil Paides aset leidev arvamusfestival, kus on esindatud ka Järvamaa keskraamatukogu. «Meid on võimalik näha koos Rahva Raamatu ja Paide linnavalitusega raamatualal, kus korraldame ka paneeli, mille teema noorte luge­misharjumused,» täpsustas ta.

Uuendusi on Kiristajal tööle naastes plaanis ette võtta veelgi, ent ta rõhutas, et see ei käi mina-tulen-ja-hakkan-nüüd-tegema-põhimõttel, vaid ikka koos kollektiiviga. «Püüame end rohkem nähtavaks teha. Ma ei arva, et seda pole siiani tehtud, vastupidi! Igal kuul on olnud lugejate kohtumine mõne kirjanikuga, raamatukogutöötajate koolitused, näitused. Ehk on reklaami lihtsalt veidi napiks jäänud, seda püüamegi nüüd arendada. See on ka ootus meie majale väljastpoolt,» selgitas Kiristaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles