Järva maavanem: kreeklased ei taha raha vastu võtta

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et osa teenindusettevõtteid, sealhulgas hotellid, keeldus kaardimaksetest, tekkisid järjekorrad sularahaautomaatide juurde kiiresti. Kuigi turistidele sularaha väljavõtmisel piiranguid polnud, ei õnnestunud see kõikjal, sest paljudes automaatides sai raha lihtsalt otsa.
Et osa teenindusettevõtteid, sealhulgas hotellid, keeldus kaardimaksetest, tekkisid järjekorrad sularahaautomaatide juurde kiiresti. Kuigi turistidele sularaha väljavõtmisel piiranguid polnud, ei õnnestunud see kõikjal, sest paljudes automaatides sai raha lihtsalt otsa. Foto: Erakogu

Kreekas puhkust veetev Järva maavanem Alo Aasma pole kohanud kreeklast, kes oleks valmis kasinusmeetmete rakendamiseks. «Nad ei saa aru, et laenuleib ja laastutuli ei kesta kaua,» sõnas ta.

Aasma viibib Kreeka pealinnast Ateenast 400 kilomeetri kaugusel asuvas Katerini kuurortlinnas, kus oli folkloorifestival.

Selle aja jooksul on Aasma saanud suhelda kohalikega ja teha tähelepanekuid ka riigi üldise toimimise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles