Paide tänavavalgustustööd hakkavad lõpule jõudma

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linna uus valgustus Pärnu tänaval
Paide linna uus valgustus Pärnu tänaval Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnas on paigaldatud juba üle 1000 uue leedvalgusti, kolmes linnajaos on uued tänavavalgustuslambid ka juba töös.

Keskonnainvesteeringute keskuse (KIK) tänavavalgustusprojektis on seitsmest linnast tänaseks enim lampe vahetatud välja Paides. Säästlike Philipsi leedvalgustitega on terviklikult kaetud kaks projektipiirkonda neljast ning terves linnas on paigaldatud kokku 1080 uut valgustit.

SA Paide Haldus juhatuse liikme Andrus Tull sõnul lõppesid ehitustööd neljandas projektipiirkonnas juunis. „Tänaseks on Paide Tehisjärve äärsel terviserajal, Sillaotsa kergliiklusteel ja Joodi elamurajoonis tööle lülitatud 114 leedvalgustit. Ehitustööd on lõpujärgus ka Paide kolmandas piirkonnas, kus uute leedvalgustite vastu vahetati välja 158 valgustit. See puudutab Paide linnas Soo, Tuleviku, Rahu, Nooruse, Eha, Vee, Vahe ja Mündi tänavaid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles