Kohvikute päeval leiab aedlinnast ohtralt uusi kohvikuid

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu tahab Ave-Triin Eidemiller avada aedlinna kohvikute päeval koduõues Vana Maja Sõprade kohviku, kus saab maitsta taimetoitu ja mängida ringmänge.
Tänavu tahab Ave-Triin Eidemiller avada aedlinna kohvikute päeval koduõues Vana Maja Sõprade kohviku, kus saab maitsta taimetoitu ja mängida ringmänge. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi linna aastapäeva tähistaval aedlinna kohvikute päeval on tänavu võimalik sisse astuda kuude uude söögikohta, nende seas Vana Maja Sõprade, Türi Kodu ja Ilupaviljoni kohvikusse.

Türi linna aastapäeval, 2. juulil avab üheks päevaks ukse 17 kohvikut, nende seas kuus uut, mida on vallavalitsuse kultuuri- ja avalike suhete spetsialisti Kat­rin Soometsa hinnangul rohkem kui eelmistel aastatel. «Korraldame linna sünnipäeva auks kohvikute päeva juba viiendat korda. Ikka on üksikud vahetunud, kuid nii palju lisandujaid on tõesti esimest korda ja mitu tegutseb ka kolmandat korda. See näitab, et ettevõtmine on populaarne ja läheb inimestele korda,» selgitas ta.

Esimest korda kohvikut tegev Koidula 23 perenaine Ave-Triin Eidemiller koristas eile koduõue. Ta tunnistas, et kohvikuid külastav rahvahulk võtab küll veidi kõhedaks, kuid tahe melust osa saada oli suurem. «Oleme varemgi mõelnud osaleda, tänavu otsustasime siis proovida. Kutsusime sõpru appi nii toitu valmistama kui ka esinema, sest oleme ju näinud, milline rahvamass sel päeval kohvikutes käib,» ütles Eidemiller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles