Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Külmad pisarad, soojad kallistused, viimased julgustavad sõnad ja ligi 30 Järvamaa noormehel oligi esmaspäeval aeg istuda bussi, et sõita 11 kuuks Ämarisse logistikapataljoni või Tallinna vahipataljoni aega teenima.

*Esmaspäeva keskpäeval võis Paide kultuurikeskuse parklas näha kümneid ja kümneid inimesi, kes olid tulnud siltide järgi kodumaiseid maasikaid ostma. Marjakilo maksis kolm eurot.

*Koolid meelitavad õpilasi põnevate valikainetega. Alates uuest õppeaastast võivad Paide ühisgümnaasiumi X–XII klasside õpilased vihikute ja raamatute kõrval pista koolikotti ka fotokaamera, sest kool võtab õppekavva uue valikaine – fotograafia.

*Põhjaka mõisas avab sel suvel üheks päevaks uksed Kahvliahvi kokakool.

*Paide endine linnapea Priit Värk arutleb arvamusküljel riigigümnaasiumi teema üle.

*Puuvitsest kompostikogujad, prügikotist ja metallvõrgust veeanum, maasikavälu koerakuudil ja läbipaistev kuurikatus on näited Kangurite maakodust. Leidlikkusest vanapaaril puudu ei tule.

*Laupäeval Türil olnud «Meie liigume» triatloni sarja teine osavõistlus tõi laste-, põhi- ja harrastajate klassi peale sportima 99 huvilist, mida on peaaegu kaks korda vähem kui eelmisel aastal.

*Teatrikriitik Krista Valdvee käis vaatamas Alburahva Teatri suvelavastust. „Harrastusnäitlejad pakuvad igati nauditava teatriõhtu, mis peidab endas nii huumorit, põnevust kui ka nostalgiahõngu. Publik võib tunda end oodatult ja hoolitsetult: katus on pea kohal, pleedid varuks ja puhvetki avatud,“ kirjutab ta.

*Nagu ütles üks korraldajaist, Mart Einpalu, tähendas IV Laste Oma Folk Salutagusel osalejatele nelja päeva täis laulu, tantsu ja uka-ukat. «Ja jalgpalli ja ujumist!» täiendasid lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles