Türi valla külad said jälle kokku

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla külade päev
Türi valla külade päev Foto: Teet Reier

Türi valla külad kogunesid laupäeval Kurlas. Kui päeval sai kaasa lüüa põnevates õpitubades ja sportlikult aega veeta, siis õhtu oli ühislaulmise päralt. Üllatusena nägid kohale jäänud ka mustlastantsu.

Külade päeva peakorraldaja Riina Trumm rõõmustas osalejate arvu üle - kohale oli tulnud üle 200 inimese ja esindatud olid 20 küla, lisaks Türi linn, külalised naabermaakondadest ja pealinnast. "Osalejad jagunesid kenasti eri tegevuste vahel. Kõikjale jagus rahvast ning ükski tegevuse pakkuja ei pidanud niisama seisma," sõnas ta.

Trumm kiitis ka jalgpalli mänginud laste ja noorte vahvaid kostüüme, veidi kahju oli tal sellest, et selgi korral rahvas ära väsis ja õhtuseks osaks rahvast vähemaks jäi. Seda enam, et õhtuses osas oli temagi jaoks omajagu üllatusi. Näiteks Kurlas elav Siberi päritolu joogatreener, kes oma lapselapsega mustlastantse tantsis. "Nad tantsisid suurepäraselt ja ka kleidid olid neil väga ilusad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles