Paide politseijaoskonnas saab tööd patrullpolitseinik

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Paide politseijaoskond võtab oma meeskonda patrullpolitseinikku, kelle põhiülesannete hulka kuulub ööpäevaringse patrulltegevuse teostamine Paide linnas ja maakonnas; õigusrikkumiste avastamine ja tõkestamine; õigusrikkujate kinnipidamine; süütegude menetlemine; väljakutsete teenindamine ja liiklusjärelevalve teostamine.

Sobivalt kandidaadilt eeldatakse politseilist eriharidust või kõrgharidust (ei pea olema politseiline), riigikeele valdamist kõrgtasemel (soovitavalt vene ja veel ühe võõrkeele oskus suhtlustasandil); arvutikasutamise oskust; B-kategooria juhilubade olemasolu (sõidukogemus vähemalt 2 aastat); valmisolekut meeskonnatööks, väga headsuhtlemisoskust ning pingetaluvust; vastavust politseiametniku kutsesobivusnõuetele, sealhulgas ka kehalise ettevalmistuse nõuetele ning oskust kasutada järelevalves IT jms tehnikavahendeid.

Kasuks tuleb eelnev politseialane töökogemus, väga hea analüüsivõime, täpsus, korrektsus, pingetaluvus, enesekehtestamisvõime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles