Türi pitsat saab peatselt süüa ka Kuressaares

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaa taustaga mehena julges pere ettevõttena toitlustusäri kaubamärgi Pizzakiosk all ajav Kurre Ehrnsten ehitada pitsabussi, mille ta on üle võtnud Rootsist.
Põhjamaa taustaga mehena julges pere ettevõttena toitlustusäri kaubamärgi Pizzakiosk all ajav Kurre Ehrnsten ehitada pitsabussi, mille ta on üle võtnud Rootsist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juulis avab Pizzakiosk müügikoha Saaremaal Kuressaares ja nagu teistes üle Eesti asuvates sama kaubamärgi kioskites, kuuluvad Saaremaal avatavas söögikohas menüüsse ka Paide- ja Türi-nimelised pitsad.

Pizzakiosk sai 2003. aastal alguse Paidest. Tänaseks on ettevõte laienenud juba üle Eesti ning Saaremaal avatav Pizzakiosk on kahekümnes müügikoht. Pizzakioskist saab osta mitmesuguseid pannipitsasid erinevale maitsele. Türi-nimeline pitsa, mille katteks on hakkliha, peekon, sink, marineeritud kurk, küüslauk ja sibularõngaid, on ka Pizzakioski klientide üks lemmikuid ning kuulub nelja enimmüüdud pitsa hulka.

Ajaleht Saarte Hääl kirjutab, et Kuressaare kesklinnas juulikuus avatav Pizzakiosk otsib oma meeskonda kahte töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles