Järvamaa neiu teeb sportlasena Austrias ajalugu

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paidest pärit ja Järvamaal ratsutamisega algust teinud Pille-Riin Roosileht saavutas Austrias toimuvatel kõrgetasemelistel rakendispordivõistlustel koolisõidus võidu.

Eesti ratsaspordi liidu kodulehelt on lugeda, et Austrias Altenfeldenis toimuval kõrgetasemelisel rahvusvahelisel rakendispordivõistlusel tegi Eesti kutsar Pille-Riin Roosilehelt ajalugu, saades meie rakendispordi aegade parima tulemuse – koolisõidu võidu.

Ponide üherakendites startis Altenfeldenis CAI3* tasemel koolisõidus kaheksa ekipaaži, kelle hulgast parima tulemuse sõitis välja Ungaris baseeruv Eesti rakendisportlane Pille-Riin Roosileht. Tema sooritust poniga Topper hinnati 51.71 karistuspunkti vääriliseks. Roosileht on sama poniga tegelikult sõitnud paremaidki tulemusi ning lausus kommentaariks, et üht-teist jäi sõidust veidike kripeldama. „Oleme käinud treeningutel Hollandis, eesmärgiga saada poni kiiremaks just maratonis. Tean, et siinne maratonirada pole just kergemate killast,  aga olen põnevil ja ootused on suured,“ lisas Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles