Aune Suve-Kütt on kaheksa aastat ja kaheksa kuud jaganud aega Anton Hansen Tammsaare lapsepõlvekodus asuva muuseumi juhatamise ja kirjanikuhärra loomingu tutvustamise vahel. Muuseumitöötaja ametirõivad riputab ta küll 30. juunil varna, kuid Tammsaare-Põhja talu jääb ka edaspidi kohaks, kuhu kerge südamega tulla.
Aune Suve-Kütt on kaheksa aastat ja kaheksa kuud jaganud aega Anton Hansen Tammsaare lapsepõlvekodus asuva muuseumi juhatamise ja kirjanikuhärra loomingu tutvustamise vahel. Muuseumitöötaja ametirõivad riputab ta küll 30. juunil varna, kuid Tammsaare-Põhja talu jääb ka edaspidi kohaks, kuhu kerge südamega tulla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Anton Hansen Tammsaare lapsepõlvekodu on alati olnud koht, kuhu kerge südamega tulla, ütleb Aune Suve-Kütt (37). Peagi on tal jälle rohkem aega selleks, mis vahepeal oli elust justkui lahutatud.

AEG : MUUSEUM

Aune Suve-Kütt istub Tammsaare-Põhja talu elumaja verandal ning vaatab tagasi viimasele kaheksale aastale ja kaheksale kuule muuseumi juhatajana.

Kommentaarid
Copy