Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Reedel avalikustas haridusministeerium, et on nõus rajama Paidesse riigigümnaasiumi üksnes kutsehariduskeskuse territooriumile. Selle plaaniga peab nõustuma ka linnavolikogu, kus üksmeelt ei paista.

*Kui lähete jaaniajal napsise peaga sõitma, siis peale trahvi võib kohus teilt ära võtta ka auto ja panna oksjonile. Roolijoodikutelt sundvõõrandatud autosid müüvad maavalitsused, Järva maavalitsusel on müügis neli autot.

*Lähikuudel peaks Imavere ja Väätsa inimesteni jõudma rõõmusõnum: nende kodukohas hakkab tööle vabatahtlik päästekomando. Inimesed on koolitatud, masinad ja vahendid töökorras.

*Järva Teataja õllede pimeproovis leidsid kõik oma lemmiku üles suurema vaevata. Rokkar Bert Järvetile meenutas üks õlu Koit Toomet ja ühe Eestis enim müüdava õlle tunneb ta ära kerge konimaitse järgi. Järva Teataja andis maitsta kaheksa laialt levinud õlut, mida peaks müüma iga külapood ja bensiinijaam.

*Politsei tabas korraga kaks linnas kihutanud mootorratturit.

*Järva Teatajas on nii põhikoolide kui ka gümnaasiumide lõpetajate nimekiri.

*Anton Hansen Tammsaare lapsepõlvekodu on alati olnud koht, kuhu kerge südamega tulla, ütleb Aune Suve-Kütt (37). Peagi on tal jälle rohkem aega selleks, mis vahepeal oli elust justkui lahutatud.

*Tallinlane Kadri Riisik (34) tajus juba lapsena, et on veidi teistsugune kui eakaaslased. Alles täiskasvanuna leidis ta oma füüsilist ja vaimset eripära kokku võtva mõiste – ülitundlikkus.

*Iga viie aasta tagant aset leidev Eesti vanatehnikahuviliste klubide vanasõidukite ühissuursõit lõpeb tänavu 23. juunil Järvamaal. Vanureid saavad liikumas näha ka Türi ja Väätsa inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles