Autoga kihutanud mees saadeti 15 päevaks türmi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

14. juunil peatas politsei Järvamaal Türi vallas lubamatult kiiresti sõitnud auto, mille juht oli alkoholi tarvitanud ja ta ei omanud juhtimisõigust. Kohus määras mehele karistuseks 15 ööpäeva aresti.

14. juunil kell 21.08 peatas Paide politseijaoskonna patrull Türi vallas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 14. kilomeetril lubamatult kiiresti sõitnud sõiduauto Ford Escort. Teelõigul, kus suurim lubatud sõidukiirus on 90 km/h, mõõdeti selle auto sõidukiiruseks 132 km/h. Autot juhtinud 21aastase mehe kontrollimisel tuvastas politsei tal alkoholi tarvitamise tunnused ning selgus, et tal puudub vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigus.

Meest on varem kuuel korral karistatud juhtimisõiguseta sõitmise eest. Varasemalt on teda karistatud rahatrahviga, kuid need karistused ei ole soovitud mõju avaldanud ja määratud summad on tasumata. Politsei taotles talle Pärnu maakohtu Paide kohtumajas karistuseks aresti määramist. Kohtunik pidas taotlust põhjendatuks ning määraski mehele karistuseks 15 ööpäeva aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles