Poliitik viis linna maalt ära soojaku

Tiit Reinberg
, Järva Teataja peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnavolinik ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Järvamaa piirkonna esimees Kulno Klein lubas, et ajab tagantjärele paberid korda või viib soojaku Sillaotsalt tagasi linnastaadioni juurde.
Paide linnavolinik ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Järvamaa piirkonna esimees Kulno Klein lubas, et ajab tagantjärele paberid korda või viib soojaku Sillaotsalt tagasi linnastaadioni juurde. Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolinik ja võimuliidu üks võtmetegelasi Kulno Klein viis linnastaadionilt minema soojaku, kuigi tal pole ette näidata ühtegi dokumenti, mis lubanuks seda teha.

Möödunud nädalal toodi Pärnu–Rakvere maantee äärde linna ja Sillaotsa küla piiril asuvale õppesõiduväljakule  galeriijupp, mis aastaid tagasi ühendas kaht Järvamaa haigla korpust.

Ligi neli aastat tagasi, kui haiglale ehitati õendusabi keskust, jäi galerii üle ja haigla andis teada, et annab selle linnale, kes soovis galeriid staadionile soojakuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles