Rattur põrkas kergliiklusteel autoga kokku

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel juhtus Paide ja Türi vahelisel kergliiklusteel Kirna mäel õnnetus. Asjaosalised on seda meelt, et tihedat kuusehekki harvendades saaks olukorra ohutumaks.
Nädalavahetusel juhtus Paide ja Türi vahelisel kergliiklusteel Kirna mäel õnnetus. Asjaosalised on seda meelt, et tihedat kuusehekki harvendades saaks olukorra ohutumaks. Foto: Kuido Saarpuu

Nädalavahetusel Türi–Paide vahelisel kergliiklusteel jalgrattaga sõitnud mehe treening sai ootamatu lõpu. Tema hoo võttis maha sõiduauto, mõlemal kahjusid paarisaja euro väärtuses, mille peab kinni maksma rattur.

«Tulin Paide poolt, pikast ringist pisut juba väsinud. Kirna mäest alla sõites võtsin hoo üles ega märganud tiheda kuuseheki varjust majade poolt tulnud autosid,» meenutas rattur Algis.  

Kiirusega ligi 30 km/h liikuva Algise peataski teele ilmunud auto, täpsemalt selle kõrvaluks. Inimesed õnnetuses ei kannatanud, kuid mõlgitud ukse ja puruks sõidetud ratta parandus jääb ratturi kanda. Algisele kehtis antud kohas märk «Anna teed».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles