Käravete ootab noorte elavnemist

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järve kaldalt paistev Käravete mõisahoone ees asuv küla mälestusmärk tuleb külaseltsi liikmete Harri Lepametsa (vasakult), Helene Lillevälja, Leili Haviku ja Riho Sepa meelest klubi juurde teisaldada.
Järve kaldalt paistev Käravete mõisahoone ees asuv küla mälestusmärk tuleb külaseltsi liikmete Harri Lepametsa (vasakult), Helene Lillevälja, Leili Haviku ja Riho Sepa meelest klubi juurde teisaldada. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui palju on 270 elanikuga Käravete külaseltsil liikmeid, ei taha osalised kohe öeldagi, vaid on seda meelt, et kui noored elu eestvedamisest enam ei huvitu, võib kõik ükskord otsa lõppeda.

Hiljuti põles kauplus, suviti on seal järvekontserdid ja järve kaldal asuval mõisal on pärast erastamist juba õige mitmes omanik. Need on ühed esimesed faktid, mida teatakse Paidest 40 kilomeetri kaugusele Piibe maantee äärde jääva Käravete kohta.

«Kohtume klubis, kutsun ka külavanem Riho Sepa ja veel paar aktiivsemat külaseltsi liiget ning räägime meile armsa kodukoha rõõmudest ja muredest,» ütles MTÜ Käravete Küla Selts esimees Harri Lepamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles