Suvemängulised panid amblalased proovile

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui petank välja arvata võttis suur Türi vald Järva suvemängudelt kõik, mis võtta andis. Ka mängude põhialal, Aravete keskkooli staadionil peetud kergejõustikus olid nad püüdmatud.
Kui petank välja arvata võttis suur Türi vald Järva suvemängudelt kõik, mis võtta andis. Ka mängude põhialal, Aravete keskkooli staadionil peetud kergejõustikus olid nad püüdmatud. Foto: Tiit Reinberg

Laupäeval Aravetel peetud VIII Järva suvemängud panid proovile Ambla valla võimekuse võõrustada mitutsada inimest hõlmavaid spordivõistlusi. Viperuste kiuste on mängud peetud ja võitjad selgunud.

Suvemängudes osales loodetud 400 inimese asemel ligi 330 inimest. Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ütles, et eelülesandmised on üks asi, kuid tegelikult jõuab võistlejaid kohale vähem. «Mitme põhikooli lõpuaktused sattusid just suvemängude päevale ja eks ka see kokkulangevus avaldanud mõju. Kergejõustikus oli noori, eriti just tüdrukuid, stardis vähem,» lausus ta. «Vähemalt ilmaga meil vedas.»

Mängude võistluskohad paiknesid lähestikku nii, et inimestel oli võimalik esindada kodukohta mitmel alal, kuid Maaringu ütlust mööda jäi kergejõustikus puudu pädevatest kohtunikest. «Pisut olen pettunud ka omavalitsuste sporditöötajates ja/või juhtides, kes paiguti jätsid oma sportlased ripakile. See põhjustas mõningast peataolekut,» lausus ta. «Teisalt, eks suurte mängudega käigi kaasas omajagu ettearvamatust ja möödalaskmisi. Kõik tahtsid ju vaid võistelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles