Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Möödunud aasta lõpul pandi Paide kesklinnas põlema kaks taksot. Paide Takso omanik Tarmo Piiskoppel ütles, et kuigi sellest on juba üle poole aasta möödas, siis tema teada pole kurjategijaid tabatud ja ta ei usu, et tabataksegi.

*Aasta viie kuuga on Järvamaal registreeritud 87 tööõnnetust, millest kergeid on olnud 72 ja raske kehavigastusega lõppenuid 15. Õnnetuste hulk, vähemalt neist teadaandmine on sagenenud.

*Nädalavahetusse jäi maakonna esimene metsa- ja rabapõleng sel kevadsuvel. Kuigi vihm leevendas mõningast kuivust, soovitavad päästjad metsas lahtist tuld mitte kasutada.

*Päästjad väljusid pikast kohtusaagast võitjana.

*Kui palju on 270 elanikuga Käravete külaseltsil liikmeid, ei taha osalised kohe öeldagi, vaid on seda meelt, et kui noored elu eestvedamisest enam ei huvitu, võib kõik ükskord otsa lõppeda.

*Taikse küla rahvas vajab tantsulava tarvis kaht tuhandet eurot, nädalaga on kogunenud sellest kolmandik ja hiljemalt suve lõpus on lootust laval jalga keerutada.

*Laupäeval Aravetel peetud VIII Järva suvemängud panid proovile Ambla valla võimekuse võõrustada mitutsada inimest hõlmavaid spordivõistlusi. Viperuste kiuste on mängud peetud ja võitjad selgunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles