Lihtne töö pakub suvepuhkusele vaheldust

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauda akende pesu ja vahekäikude sõnnikust puhastamine ning kivide korjamine on vaid valik töödest, mida Järva-Jaani vanema vanuseastme noored proovida saavad.
Lauda akende pesu ja vahekäikude sõnnikust puhastamine ning kivide korjamine on vaid valik töödest, mida Järva-Jaani vanema vanuseastme noored proovida saavad. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa õpilasmalevate ning töö- ja puhkelaagrite (TPL) põhitööandjad on omavalitsused või nende allasutused. Mõnes vallas pakuvad noortele taskuraha teenimise võimalust ka ettevõtted.

Põllumajandusettevõtteil käib abiks Järva-Jaani töö- ja puhkelaagri vanem vanuseaste. Üks neljaliikmeline rühm korjas teisipäeval koos noortekeskuse juhi Tene Metsmaga kive, aga eile möödus Tamme laudas.

Mitu aastat töö- ja puhkelaagris kaasa löönud Grethien Vaarik (16) on teist aastat vanemas rühmas ja talle meeldib töö laudas rohkem kui heakorrastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles