Tänavakorvpallurid tegid naabrite juures tegusid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window korvpalluritel õnnestus Kadrinas peetud tänavakorvpallisarja boonus­etapil võtta esikoht. Meeste suvi tuleb sporditihe, algab ju kohalik sari juba pühapäeval.
Paide Viking Window korvpalluritel õnnestus Kadrinas peetud tänavakorvpallisarja boonus­etapil võtta esikoht. Meeste suvi tuleb sporditihe, algab ju kohalik sari juba pühapäeval. Foto: Ain Liiva

Kadrinas olnud Sprite`i tänavakorvpalli 3 × 3 Eesti meistrivõistluste boonus­etapi pani harrastajate klassis kinni Paide Viking Window meeskond. Kohalik sari algab pühapäeval.

Mida aeg edasi, seda paremasse hoogu napilt veerandfinaali pääsenud Viking Window läks. Võistkonda kuulunud Gert Vatsel sõnas, et esimeses kahes alagrupimängus said nad oma uimasuse ja kohtunike tegevuse tõttu vastastelt «peksa». «Arvasime, et on aeg asjad kokku pakkida ja koju minna, kuid viimase mängu võitsime suurelt,» meenutas ta. «Tänavakorvpallis on hästi suur osa õnnel. Viskad kolmese ja oled juba püüdmatult eest ära või vastupidi.»

Osaleb sadakond korvpallihuvilist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles