Võrkpallinoored panid end Soomes proovile

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide võrkpalliklubi

Paide võrkpalliklubi noored naasesid suurimalt noorte rahvusvaheliselt võrkpalliturniirilt Vaasast, mis seekord toimus juba 30. korda.

Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld andis teada, et 4.-7. juunini toimunud turniirist võttis osa 876 võistkonda üle 7000 võistlejaga üle Euroopa. Paide võrkpalliklubi oli esindatud viie võistkonnaga, kokku 33 õpilasega. «Nii suure seltskonnaga ei olnud klubi kunagi varem turniiril osalenud, ning kindlasti oli treeneritel päris suur vastutus ja kohustus laste ning lastevanemate eest,» lisas ta.

Eestist osales turniiril veel Rakvere, Jõhvi ja Viljandi Spordikool.

Paide võrkpalliklubi on Power Cup turniirist osa võtnud mitmeid aastaid ja tagasi minnakse soovist anda lastele võimalus ennast teistega võrrelda ja oma võimeid proovile panna.

Kõige parema tulemuse tõid koju E-klassi (2004-2005) poisid, kes 38 võistkonna seas saavutasid 12. koha. Samavanad tüdrukud andsid samuti endast parima ja saavutasid 36. koha, 68 võistkonna seas.

Suurematel C-klassi (2000 ja nooremad) poistel ja tüdrukutel nii hästi ei läinud ja turniirijärgsel koosolekul arutleti ka põhjuste üle.

«Kindlasti pean ära märkima, et ilmataat seekord võistlejaid ei aidanud. Kõikidel võistluspäevadel oli õues 10 kraadi sooja ja lõõtsuv tuul. Lisaks oli eelnevatel päevadel palju sadanud ja võistluspaigad olid ääretult märjad ja võistlustingimused rasked. Tuli võistlejaid ääretult palju motiveerida parema tulemuse nimel. Kindlasti tuli kasuks eestlaslik jonn,» arutles Piret Reinfeld.

Nüüd on lastel ees suvepuhkus ja vollehooaeg. Klubi osaleb 26.-28. juunini Pärnus rannavolleturniiril ja kindlasti näeb nende õpilasi erinevatel turniiridel Järvamaal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles