Uus auto viib päästjad kiiremini kohale

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Järva-Jaanis olnud laadapäev polnud oluline mitte ainult hoovikohvikute ja laada pärast, huvilised said  teha tutvust ka Järvamaa päästjate uusima liikme, öösel Soomest saabunud tuletõrjeautoga.

Ööl vastu laupäeva südaöise Tallinki laeva ja nullpiletiga Eestisse, sealt Piibe maanteed pidi Järva-Jaani, kella 2.45 alevi piirile, kell 4 vanatehnika varjupaika ja kell 10 Järva-Jaani Laiale tänavale laadaplatsile – sellised olid 1990. aastal valminud kustutusauto Sisu esimesed sõidud uues kodus ehk Eestimaal.

Soome sõprusvallast Kokkolast saabunud nelikveoline on oluline täiendus mitte ainult Järva-Jaani päästjatele, vaid kogu Järvamaale, kinnitas Lääne päästekeskuse Järvamaa päästepiirkonna juhataja Janar Kärner. «Kui autot nägime, teadsime, et rahaline toetus on läinud õigesse kohta,» ütles ta auto üleandmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles