Tegelikkus osutus unistustest paremakski

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurem osa Koeru vallavanema Andres Teppani vabast ajast möödub Kapu mõisa maadel. Rõõmu annab ka taastatud tiik ja selles ujuvad kalad.
Suurem osa Koeru vallavanema Andres Teppani vabast ajast möödub Kapu mõisa maadel. Rõõmu annab ka taastatud tiik ja selles ujuvad kalad. Foto: Dmitri Kotjuh

Koerulane Andres Teppan (46) unistab sellest, kuidas ta istub vanaduses kunagise Kapu mõisa maadel asuva kodumaja verandal kiiktoolis ja räägib lastelastele lugusid ajast, kui ta noor oli.

Nendesse juttudesse mahub palju lugusid ehitamisest – majad Eestis, Lätis, aga ka vene miljardäri häärber Inglismaal –, umbkeelsena võõras riigis hakkamasaamist, vallavanemaametit, õlleklubi juhtimist ja põnevaid fakte sulgpallist. Esialgu on see unistus.

Paljudest asjadest pole Teppan aga osanud ega julgenud unistada. Need lihtsalt pole tundunud võimalikud enne, kui on tõelisuseks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles