Konesko teeb Türi-Allikule logistikakeskuse

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko ASi logistikakeskuse juhti Rain Oja ootavad ees kiired tööpäevad, sest paari-kolme kuu jooksul tuleb tal ühes lammutus- ja ehitustööde korraldamisega leida kümmekond töötajat, et panna käima nii laoüksus kui korrastada ruume, kus teha ettevalmistusi tootmisele.
Konesko ASi logistikakeskuse juhti Rain Oja ootavad ees kiired tööpäevad, sest paari-kolme kuu jooksul tuleb tal ühes lammutus- ja ehitustööde korraldamisega leida kümmekond töötajat, et panna käima nii laoüksus kui korrastada ruume, kus teha ettevalmistusi tootmisele. Foto: Dmitri Kotjuh

Konesko AS ostis Türi-Allikul endise Termorani kinnistu ja tööstushooned, et rajada sinna logistikakeskus, mis toob piirkonda vähemalt kümme uut töökohta.

Esialgu teenindab ettevõte oma Põltsamaa ja Koeru tehase tootmist, edaspidi pakub Konesko AS rendipindu teistelegi.

Konesko AS omanik Mart-Järvo Hirtentreu sõnas, et on pool aastat vaadanud ringi sooviga osta ettevõttele juurde tootmisruume. «Tahtsime neid leida just Järvamaale ja Türi-Allikul pakutavad endise Termorani omad olid meile sobilikud. Saime ka hinnas kokkuleppele ja 2. juunil oli kinnistu ülevõtmine,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles