Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Süütamises süüdi mõistetud noormehed kaebavad kohtuotsuse edasi.

*Laupäeval hukkus Järva- ja Harjumaa teedel sõidetud Matsimäe kiiruskatsel kolm inimest. Neid teid tunnevad hästi ka järvalased, nagu sedagi, et Paide ralli kavast jäi katse Harjumaa-osa hooldamatuse tõttu välja.

*Laupäeval Türil olnud Järvamaa laulu- ja tantsupidu «Ringmäng» tõi kevadpealinna kokku ligi kaks ja pool tuhat lauljat, tantsijat ja pillimängijat, lisaks veel rohkelt publikut. Suurt pidu soosis ka ilmataat.

*Paide linn ja Türi vald tegutsevad selle nimel, et edaspidi ei takerduks kultuurikeskustes tehtavad konverentsid või suursündmuste otseülekanded aeglase internetiühenduse taha.

*Kas kellegi teisena näida on soov või vajadus, kas enda võõraste sulgedega ehtimine võib olla ka kaitse, sobitumise või vahel ka lihtsalt uhkeldamise eesmärk? Nendele küsimustele keskendub üheksas Türi kevadfestival.

*Kui laupäeva pärastlõunal startisid Paide kultuurikeskuse eest fännibussid inimestega pealinna karikafinaali mängu vaatama, ei osanud keegi loota, et poolehoidjaid tuleb staadionile nii palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles